Den Heijer Administratieservice Dirksland, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0187-744033

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Watertoren 51/A

Postcode:

3247CL

Stad:

Dirksland

Over dit bedrijf

Den Heijer Administratieservice verzorgt sinds 2007 volledige zorgadministraties voor eerstelijns en met name tweedelijns GGZ organisaties en paramedische praktijken. Onze diensten bestaan onder andere uit: Voeren van totale patientadministraties Declaratie-administratie en - beheer Debiteurenadministratie en e beheer Voeren van complete boekhoudingen (onder andere via Intramed) Specialisatie: Registratie, declaratie en beheer van debiteuren voor DBCes (naar verzekeraar en client toe) en aanleveringen aan het DIS (GGZ 2e lijn). Waarom uitbesteden aan Den Heijer? We kennen de sector van haver tot gort. Al onze medewerkers zijn afkomstig uit de administratieve of medische sector en spreken zowel de taal van de zorgverzekeraars als die van de medische praktijken en instellingen. Extra voordeel: totaalpakket Wij kunnen tevens uw gehele boekhouding voor onze rekening nemen, inclusief het verzorgen van uw jaarcijfers. Snel, efficient en compleet. Det is Den Heijer. Den Heijer Administratieservice is een niet te groot administratiekantoor, bestaande uit zes enthousiaste en doortastende medewerkers met jarenlange administratieve ervaring, opgedaan bij middelgrote administratiekantoren, assurantiekantoren, het bankwezen en bij grote zorgverzekeraars. Onze benadering is persoonlijk en oplossingsgericht. Eigenaar en het gezicht van Den Heijer Administratie is Wil den Heijer.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

2Administrate

Kasteellaan 5,
Schipluiden

Bekijk

A & M Accounting & Consulting

Groenoordweg 6,
Spijkenisse

Bekijk

A/S WORKS

Dublinstraat 30,
Zoetermeer

Bekijk

Aan Slag Administratie- en Belastingadvieskantoor

Havikskruid 6,
Nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk

Aapos Administratiekantoor

Holysingel 542,
Vlaardingen

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor