FINTEC VVE Beheer Noordwijk (zh), Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

071-3624142

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Losplaatsweg 14

Postcode:

2201CV

Stad:

Noordwijk (zh)

Over dit bedrijf

Fintec VvE Beheer te Noordwijk is een dynamisch bedrijf met zoen 65 mensen, waaronder belastingadviseurs, accountants, boekhouders, technisch adviseurs en administratief medewerkers. ABIN levert al ruim 40 jaar financieel-administratief advies aan bedrijven en non-profitorganisaties, waarbij Fintec is gespecialiseerd in ondersteuning van VvE's. Alle expertise die u nodig hebt, hebben wij in huis. U kunt op ons bouwen voor advies en praktische ondersteuning als het gaat om bestuurlijke administratie, financieel management en technisch beheer Daarnaast bieden we uw VvE een modern interactief platform: een eigen webomgeving. U kunt bij ons terecht voor: - Financieel Beheer - Technisch Beheer - Secretarieel Beheer - Algeheel Beheer - Personeel Beheer - Overige Diensten - Uw VvE Online

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

2Administrate

Kasteellaan 5,
Schipluiden

Bekijk

A & M Accounting & Consulting

Groenoordweg 6,
Spijkenisse

Bekijk

A/S WORKS

Dublinstraat 30,
Zoetermeer

Bekijk

Aan Slag Administratie- en Belastingadvieskantoor

Havikskruid 6,
Nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk

Aapos Administratiekantoor

Holysingel 542,
Vlaardingen

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor