Decente Administratieve Dienstverlening Voorhout, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0252-217350

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Geraniumhof 10

Postcode:

2215MJ

Stad:

Voorhout

Over dit bedrijf

Als u af wilt van uw administratieve rompslomp tegen een aantrekkelijk all in tarief dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat u zich bezig kan houden met datgene wat u leuk vindt! produceren , verkopen , innoveren Het is onze taak dat u de goede beslissingen kan nemen op basis van de juiste administratieve informatie. Wij richten ons op het midden- en kleinbedrijf (MKB), de ZZP'er en starters. Het overgrote deel van deze groep hoeft namelijk geen accountantsverklaring te hebben. Wij kunnen voor u vele administratieve werkzaamheden verrichten zoals de volledige boekhouding verzorgen, het opstellen van de jaarrekening en de aangifte inkomstenbelasting voor ondernemers en particulieren. Ons werkgebied is de Duin- en Bollenstreek en regio Leiden.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

A & M Accounting & Consulting

Groenoordweg 6,
Spijkenisse

Bekijk

A/S WORKS

Dublinstraat 30,
Zoetermeer

Bekijk

Aan Slag Administratie- en Belastingadvieskantoor

Havikskruid 6,
Nieuwerkerk aan den ijssel

Bekijk

Aapos Administratiekantoor

Holysingel 542,
Vlaardingen

Bekijk

AAS Bedrijfsadministraties

Venestraat 53,
Leidschendam

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor