Leent Ir V E M van Amersfoort, Utrecht

Contactgegevens

Telefoon:

033-7370043

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Wiekenweg 50/D

Postcode:

3815KL

Stad:

Amersfoort

Over dit bedrijf

Vincent van Leent Architectenbureau werkt voornamelijk in opdracht van bedrijfseigenaren en professionele opdrachtgevers. Door de zorgvuldige uitwerking van uw bouwplan sluit u alle eopen eindene waardoor offertes nauwkeuriger kunnen worden opgesteld. Hierdoor is het resultaat in vele opzichten waardevoller en bent u tevens voordeliger uit. Architectuur benadering Aqua Vista te Honselersdijk. Vijf vrijstaande en twee geschakelde woningen aan het water. De ontwerpen vormen een moderne en verrassende interpretatie van de wensen van de opdrachtgever. Heldere en ruimtelijke concepten met een karakteristieke en tijdloze verschijningsvorm. Voorwaarden hierbij zijn een zorgvuldige materiaalkeuze en veel aandacht voor de bouwkundige uitwerking. De gedrevenheid en het plezier waarmee gewerkt wordt ziet u terug in het kwaliteitsniveau van het uitgevoerde bouwplan. Elk project een uitdaging Elk project vormt een uitdaging om alle mogelijkheden die locatie en gebouw bieden maximaal te benutten. Het bureau streeft naar een zorgvuldig evenwicht tussen: 1. vormgeving: behalve doelmatig en functioneel moet een gebouw ook mooi zijn vormgegeven

Deze architect architectenbureaus zijn misschien ook interessant

A12 architectuur bna

Landjuweel 20,
Veenendaal

Bekijk

Ansems Architecten BV

Paulus Borstraat 43,
Amersfoort

Bekijk

Architect Henk van Hooff

Schoudermantel 44,
Bunnik

Bekijk

Categorie: Architect Architectenbureau

Een architect is een ontwerper van gebouwen, die dit ontwerp visualiseert (op tekening zet) en de verwerkelijking van dit concept technisch en administratief begeleidt.

Een ontwerper van infrastructuur, bruggen en dergelijke wordt meestal een civiel ingenieur genoemd. Steeds vaker ontstaan er samenwerkingsverbanden tussen bovengenoemde partijen, waardoor enigszins een grensvervaging in de ontwerpende disciplines merkbaar is.

Lees meer over Architect Architectenbureau