Autoschadebedrijf Markerink Neede, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

0545-292649

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Parallelweg 33

Postcode:

7161AE

Stad:

Neede

Over dit bedrijf

U heeft autoschade. Dat is vervelend en komt nooit gelegen. Maar wat nu? Op zo'n moment is Autoschade Markerink een geluk bij een ongeluk. Autoschade Markerink B.V. is al meer dan 30 jaar een begrip in autoschade herstel. Autoschade Markerink B.V. is een door FOCWA erkend Autoschadehersteller en voldoet aan hoogste eisen voor een FOCWA Eurogarantbedrijf. Autoschade Markerink B.V. draagt zorg voor een compleet schadeherstel met de modernste apparatuur in een veilige en gezonde werkomgeving. Compleet herstel wil zeggen

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

A & A Autoschadespecialisten

Henri Dunantweg 2/A,
Zutphen

Bekijk

AAS Hagen Autoschade

Surinameweg 27,
Apeldoorn

Bekijk

Auto WZ BV

Nieuwe Steeg 44,
Herwijnen

Bekijk

Auto-Care Henrico Bonenberg

Tellerswerft 7,
Nijkerk (gld)

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf