Autoschadeherstelbedrijf Belgers Eck en wiel, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

0344-694252

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Doejenburg 24

Postcode:

4024HE

Stad:

Eck en wiel

Over dit bedrijf

TULATECH is service partner van o.a MIESEN SICAR SYSTEM STROBEL KUHLMANN CARS EDSC CANBUS SYSTEMEN STOLLENWERK KARTSANA MEDICAL VB AIRSUSPENSION Naast service partner zijn wij ook specialist in het bouwen van voertuigen naar de specifieke wensen van onze klanten. Aangezien niet iedereen dezelfde wensen heeft bieden wij, naast de standaard geboden oplossingen, mede dankzij onze partners hebben wij de mogelijkheid elk voertuig in te richten zoals u dat wenst. Vanuit onze vestiging in het centraal gelegen Eck en Wiel, zijn wij dagelijks actief om te innoveren en onze producten te blijven verbeteren. Hierdoor kunnen wij u altijd de beste oplossing aanbieden. Onze organisatie kenmerkt zich door zijn service gerichtheid waarbij kwaliteit van zowel de dienst als het product hoog in het vaandel staat. Op onze website kunt u meer informatie vinden over al onze activiteiten. Indien u graag meer wilt weten of eens nader wilt kennis maken met onze organisatie, aarzel dan niet om contact op te nemen. En uiteraard bent u tijdens kantooruren van harte welkom op onze locatie Doejenburg 24 te Eck en Wiel.

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

A & A Autoschadespecialisten

Henri Dunantweg 2/A,
Zutphen

Bekijk

AAS Hagen Autoschade

Surinameweg 27,
Apeldoorn

Bekijk

Auto WZ BV

Nieuwe Steeg 44,
Herwijnen

Bekijk

Auto-Care Henrico Bonenberg

Tellerswerft 7,
Nijkerk (gld)

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf