Diomax Schadeherstel & Spuiterij Nijmegen, Gelderland

Contactgegevens

Telefoon:

024-6412720

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Hogelandseweg 77/A

Postcode:

6545AB

Stad:

Nijmegen

Over dit bedrijf

We praten niet over schade, we praten liever over herstel. Welk herstel is precies nodig voor een auto of bedrijfswagen. En wanneer is de auto weer beschikbaar voor de klant. Wat kunt U van ons verwachten? Compleet schadeherstel, zoals: Het correct demonteren en monteren van onderdelen Het richten van de carrosserie Het vervangen van plaatdelen Het vervangen van ruiten Uitdeuken Het is mogelijk om kleine deukjes als gevolg van parkeer- of hagelschade e.d. te verwijderen zonder dat spuiten noodzakelijk is. De lak mag niet beschadigd zijn. Met speciaal gereedschap kunnen ook deukjes op moeilijke plekken weer onzichtbaar hersteld worden. Indien gewenst, verzorgen wij de taxatie en de totale schadeafhandeling met alle verzekeringsmaatschappijen. Wij weten de juiste weg en U heeft een zorg minder. Een wezenlijk onderdeel van het herstellen van een schade is het spuitwerk nadat de schade eenmaal hersteld is. Wij beschikken over een professionele spuitcabine waarin uw voertuig door vakmensen wordt voorzien van een nieuwe laklaag. Naast het volledig overspuiten van uw voertuig zijn wij ook gespecialiseerd in het spuiten van delen ervan. Door een constante ondersteuning van de lakfabrikant en kleurinfo van de autofabrikanten zijn wij in staat om altijd de originele kleur op uw auto te spuiten. Het scala van autoreclame is zeer uitgebreid zo niet oneindig. Autoes worden steeds meer gezien als de perfecte drager van een reclame- boodschap. Grote herkenbaarheid, perfecte uitstraling en goedkoop ten opzichte van andere reclamedragers. Dus de ideale versterking van uw imago. Door het gebruik van diverse hoogwaardige materialen bestaat de mogelijkheid voor promotionele autoreclame en voor duurzame autoreclame.

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

A & A Autoschadespecialisten

Henri Dunantweg 2/A,
Zutphen

Bekijk

AAS Hagen Autoschade

Surinameweg 27,
Apeldoorn

Bekijk

Auto WZ BV

Nieuwe Steeg 44,
Herwijnen

Bekijk

Auto-Care Henrico Bonenberg

Tellerswerft 7,
Nijkerk (gld)

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf