Nieuwkoop & Zn Autoschade G P Veen, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

0416-692710

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Bagijnhof 39

Postcode:

4264AZ

Stad:

Veen

Over dit bedrijf

Uw voertuig is bij G.P. Nieuwkoop en Zn. in goede handen. Naast schadeherstel en schade afwikkeling van personen en bedrijfswagens, zijn wij gespecialiseerd in het restaureren van voertuigen. Of het nu gaat om personenautos, trucks, tractoren of industrieel spuitwerk, wij staan altijd voor u klaar.

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Aarts Autoschadebedrijf R

Ambachtstraat 4,
Schijndel

Bekijk

AB plus

Nijverheidsweg 10,
Gemert

Bekijk

Ackermans Autoschades

Halderse Akkers 5,
St michielsgestel

Bekijk

ACR Group BV

Berkhaag 16,
Sprang-capelle

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf