Autoschade Robben Bergen op zoom, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

0164-233477

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Van Wamelweg 8

Postcode:

4612PW

Stad:

Bergen op zoom

Over dit bedrijf

Een krasje, een deuk of een flinke autoschade. Daar schrikt men bij Autoschadebedrijf Robben in Bergen op Zoom niet van terug. Schade is vervelend en ontstaat altijd op een ongelegen moment. Sjef en Susie Robben spelen daar met hun personeelsleden flexibel op in. Daarom heeft het bedrijf sinds de oprichting een forse groei doorgemaakt. Voortdurend worden er nieuwe investeringen gedaan, zowel in apparatuur als gereedschappen, om uitsluitend kwaliteitswerk te leveren. De klantenkring bestaat uit autobedrijven en particulieren. De service en kwaliteit die Robben levert is er de oorzaak van dat autobedrijven uit de wijde omgeving hun schadeautoes voor herstel komen aanbieden. Graag als nieuw retour is een vrijwel dagelijks gehoorde instructie, als er weer een auto wordt gebracht. Alsof er niets gebeurd is , zegt Robben als hij een auto na herstel weer aflevert. De particuliere markt is voor het bedrijf een duidelijke groeimarkt. De mond-tot-mond reclame doet uitstekend werk. Want ook wie zelf voor de schade opdraait kan bij Robben rekenen op een eeerlijke prijse. Vanzelfsprekend kunt u altijd om een vrijblijvende prijsopgave vragen.

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Aarts Autoschadebedrijf R

Ambachtstraat 4,
Schijndel

Bekijk

AB plus

Nijverheidsweg 10,
Gemert

Bekijk

Ackermans Autoschades

Halderse Akkers 5,
St michielsgestel

Bekijk

ACR Group BV

Berkhaag 16,
Sprang-capelle

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf