Mosman Autoschade Helmond, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

0492-537307

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Zuiddijk 20

Postcode:

5705CS

Stad:

Helmond

Over dit bedrijf

Schade aan uw auto? Het ene moment is er niets aan de hand en het volgende moment zit u in een verwarrende situatie, waaraan u misschien niet eens schuld heeft. Wat te doen bij schade ? Op zulke momenten heeft u behoefte aan een schadeherstelbedrijf dat niet alleen uw schade snel en vakkundig hersteld, maar tevens voor u de zaken met de verzekeringsmaatschappij afhandelt en u gedurende de reparatie van een gratis vervangende auto voorziet. Hiervoor is bij autoschade Mosman een wagenpark van zo'n 20 auto's beschikbaar. Ook bestaat de mogelijkheid dat wij u weer naar huis brengen. Voor de reparaties aan personenwagens en kleine bedrijfswagens zijn wij uitgerust met de modernste technieken en apparatuur, zoals aluminiumherstel, uitdeuken zonder spuiten, aircoservice, ruiten de- en montage, alsmede het opnieuw verzorgen van reclame/belettering na schade. Voorts verrichten wij industrieel spuitwerk en special painting.

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Aarts Autoschadebedrijf R

Ambachtstraat 4,
Schijndel

Bekijk

AB plus

Nijverheidsweg 10,
Gemert

Bekijk

Ackermans Autoschades

Halderse Akkers 5,
St michielsgestel

Bekijk

ACR Group BV

Berkhaag 16,
Sprang-capelle

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf