ASN Autoschade Service vd Linden Veldhoven Veldhoven, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

040-2534170

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Kleine Dreef 61

Postcode:

5504LG

Stad:

Veldhoven

Over dit bedrijf

Welkom bij ASN Groep Particulier: Met meer dan 65 schadeherstelvestigingen is ASN Groep u graag van dienst. Wij handelen het complete schadeherstelproces voor u af, zorgen voor vervangend vervoer en herstellen uw schade met de grootste zorg en kwaliteit. Halen en brengen van uw beschadigde auto, op een door u aangegeven locatie binnen Nederland, behoort tot de mogelijkheden. Deze dienst wordt door ons in combinatie met het inzetten van vervangend vervoer voor u kosteloos ingezet. Een ASN vestiging onderscheid zich door schadelast beperkende maatregelen, o.a. door toepassing van alternatieve schadeherstelmethodes met ons label Quick Repair. Ook voor lichte tot zware krassen, beschadiging van uw interieur of het reconditioneren van uw auto is Quick Repair een snelle, efficiente en kostenbesparende oplossing, uw auto wordt weer als nieuw. Indien u een schademelding wilt doorgeven kunt u het schadeformulier invullen via het Schadeformulier of u neemt telefonisch contact op met 0900 - schades (7242337). Wij regelen het contact met een vestiging bij u in de regio. Via de landkaart aan de linkerzijde kunt u ook zelf een ASN vestiging bij u in de buurt zoeken. Zakelijk: Een landelijke organisatie met meer dan 65 aangesloten franchisenemers die op een uniforme manier werken en communiceren naar landelijke en lokale opdrachtgevers. Alternatieve en schadelast beperkende maatregelen door toepassing van Quick Repair, centrale planning en automatisering voor optimale en strakke communicatie, complete managementinformatie en direct inzicht in lopende dossiers, mogelijkheden tot callcenter en 24-uurs service. Kortom: een perfecte samenwerking tussen de Centrale Organisatie en de ASN ondernemers om u zo goed en compleet mogelijk van dienst te zijn. ISO gecertificeerd met een kwaliteitszorgsysteem wat centraal wordt getoetst door de ViaNorm, uniek in de schadeherstelbranche

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Aarts Autoschadebedrijf R

Ambachtstraat 4,
Schijndel

Bekijk

AB plus

Nijverheidsweg 10,
Gemert

Bekijk

Ackermans Autoschades

Halderse Akkers 5,
St michielsgestel

Bekijk

ACR Group BV

Berkhaag 16,
Sprang-capelle

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf