Schalken Autoschade BV Waalwijk, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

0416-334978

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Industrieweg 9

Postcode:

5145PD

Stad:

Waalwijk

Over dit bedrijf

Schalken Autoschade is gevestigd in een 1200 m2 groot bedrijfspand op de industrieweg te Waalwijk. Van hieruit wordt het totale traject van schademelding tot het afleveren van de auto, inclusief de administratieve afhandeling met de verzekeraar, uitgevoerd. Onze 10 medewerkers zijn uitstekend opgeleide, gedreven en ervaren vakmensen die gebruik maken van een moderne schadewerkplaats. Dat stelt ons in staat moderne reparatietechnieken efficient en effectief toe te passen en van de nieuwste technologieen en ontwikkelingen in ons vakgebied te profiteren. Vanuit onze centrale receptie verzorgen wij voor u de complete administratieve en financiele afhandeling met betrekking tot uw autoschade. Kwaliteit, aandacht, kennis en liefde voor het vak staan bij ons hoog in het vaandel

Deze autoschadeherstelbedrijven zijn misschien ook interessant

Aarts Autoschadebedrijf R

Ambachtstraat 4,
Schijndel

Bekijk

AB plus

Nijverheidsweg 10,
Gemert

Bekijk

Ackermans Autoschades

Halderse Akkers 5,
St michielsgestel

Bekijk

ACR Group BV

Berkhaag 16,
Sprang-capelle

Bekijk

Categorie: Autoschadeherstelbedrijf

Veel mensen zijn geneigd om bij autoschade naar 'de garage' (waar men de auto gekocht heeft) te gaan. Dat lijkt logisch aangezien men hier ook naar toegaat voor de servicebeurten, de APK, de winterbanden, etc. De meeste garagebedrijven hebben echter geen eigen afdeling schadeherstel en sturen uw auto dan dus ook door naar een universeel schadeherstelbedrijf ter reparatie. Dit zorgt voor extra kosten die u kunt besparen door direct na schade naar een autoschadeherstelbedrijf te gaan.

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om de schade te laten herstellen door een 'beunhaas'. Op het eerste gezicht lijkt dit de meest voordelige manier, als alles goed gaat is dat waarschijnlijk ook zo. Als de schade echter niet goed is hersteld ontstaan vaak problemen omdat er geen officiële overeenkomst aan ten grondslag ligt en er geen klachtenorganisatie is waar u terecht kunt.

Verstandiger is om in zee te gaan met een schadeherstelbedrijf die bij een garantiefonds zijn aangesloten.

Lees meer over Autoschadeherstelbedrijf