Kraal Internationale Berging en Transport Hoogeveen, Drenthe

Contactgegevens

Telefoon:

0528-264297

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Nobelstraat 1

Postcode:

7903BH

Stad:

Hoogeveen

Over dit bedrijf

Het rayon van Kraal Internationale Berging en Transport bestaat uit een gebied van ongeveer 20 km rond Hoogeveen voor wat betreft de 1e berging van personenauto's. Het verdere doortransport gebeurt door geheel Nederland en omliggende landen. Kraal Internationale Berging en Transport staat al meer dan 45 jaar tot uw beschikking.

Deze autosleepbedrijven zijn misschien ook interessant

Categorie: Autosleepbedrijf

Een autosleepbedrijf of een bergingsbedrijf wordt ingeschakeld voor de berging van auto's (autoberging). Als er een incident is geweest op een hoofdweg in Nederland, dan wordt daar door de alarmcentrale een melding van gedaan bij de Stichting Incident Management Nederland. De Stichting verzorgt vervolgens voor de berging van die voertuigen. De Stichting heeft voor de aangesloten alarmcentrales de contractering van bergingsbedrijven die werkzaam zijn op hoofdwegen geregeld middels periodieke openbare aanbestedingen. Per rayon (er zijn een tweehonderdtal rayons in Nederland) is één bergingsbedrijf gecontracteerd.

De Stichting IMN zorgt, middels het Landelijk Centraal Meldpunt (LCM), voor de inschakeling van bergingsbedrijven bij binnenkomende meldingen van incidenten van de kant van de politie en wegbeheerders. Op grond van een kenteken kan nagegaan worden welke verzekeraar betrokken is bij het incident.

Lees meer over Autosleepbedrijf