Autohulpdienst 24 Uur C van Oosten Alphen aan den rijn, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

0172-434100

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Curieweg 4

Postcode:

2408BZ

Stad:

Alphen aan den rijn

Over dit bedrijf

Sinds 1970 verzorgen wij de berging en afvoer van gestrande autoes en motor voertuigen in en rond Alphen aan den Rijn. U als eigenaar van uw voertuig mag bepalen welke berger u komt helpen, dit wordt NIET bepaald door de politie. U kunt als eigenaar altijd opdracht geven voor het afslepen van uw voertuig. Tevens kunnen wij op aanvraag elke soort auto transporteren binnen en buiten Nederland. Dit kunnen ook auto's zijn die niet meer rollen. AUTOHULPDIENST & PECHHULP: U zult begrijpen dat hulpdienst een breed begrip is. Wij hebben meerdere voertuigen die uitgerust zijn met een uitgebreid assortiment van gereedschap. Als het nu gaat om uw auto te starten of uw lekke band te repareren, wij zullen onze uiterste best doen zodat u uw weg weer kan vervolgen. Dit geldt ook voor problemen met uw caravan of aanhanger. Indien het probleem niet direct verholpen kan worden, hebben wij sleepauto's waarmee wij uw auto kunnen vervoeren en een garage waarbij wij de reparatie uit kunnen voeren. Ook hebben wij meerdere leenauto's waardoor u snel weer onderweg bent.

Deze autosleepbedrijven zijn misschien ook interessant

NYC Autohulpservice

Strickledeweg 104,
Rotterdam

Bekijk

Roos Autoberging H

Plantsoenstraat 13/A,
Capelle aan den ijssel

Bekijk

Categorie: Autosleepbedrijf

Een autosleepbedrijf of een bergingsbedrijf wordt ingeschakeld voor de berging van auto's (autoberging). Als er een incident is geweest op een hoofdweg in Nederland, dan wordt daar door de alarmcentrale een melding van gedaan bij de Stichting Incident Management Nederland. De Stichting verzorgt vervolgens voor de berging van die voertuigen. De Stichting heeft voor de aangesloten alarmcentrales de contractering van bergingsbedrijven die werkzaam zijn op hoofdwegen geregeld middels periodieke openbare aanbestedingen. Per rayon (er zijn een tweehonderdtal rayons in Nederland) is één bergingsbedrijf gecontracteerd.

De Stichting IMN zorgt, middels het Landelijk Centraal Meldpunt (LCM), voor de inschakeling van bergingsbedrijven bij binnenkomende meldingen van incidenten van de kant van de politie en wegbeheerders. Op grond van een kenteken kan nagegaan worden welke verzekeraar betrokken is bij het incident.

Lees meer over Autosleepbedrijf