Duikschool Div'Ocean Helmond, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

0492-538545

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Molenstraat 140

Postcode:

5701KK

Stad:

Helmond

Over dit bedrijf

Div'Ocean is dealer van 's werelds grootste en meest toonaangevende merken waaronder: Suunto, Bare, Aqualung, Seaquest, Scubapro, Mares, Cressi Sub, Seac Sub, IQ, Teva, O'Neill en vele andere merken. Wij geven deskundig en betrouwbaar advies op alle gebied, of men nu begint met snorkelen of duiken of al vergevorderd is, zowel over duik- en snorkelmaterialen als over cursussen en reizen. Ook voor het servicen en onderhoud van duikmaterialen bent u bij Div'Ocean op het juiste adres.

Deze duikscholen zijn misschien ook interessant

Blue Shark Duikclub

Postbus 4315,
Tilburg

Bekijk

Calypso Diving Oisterwijk

Beneluxstraat 6/G,
Oisterwijk

Bekijk

Coraldivers

Smitse 4,
Berlicum (nb)

Bekijk

Danny's Duikservice & Opleidingen

Willem Dreeslaan 93,
Oosterhout (nb)

Bekijk

Diventure

Meierijlaan 14,
Eindhoven

Bekijk

Categorie: Duikschool

Er zijn in Nederland vele duikscholen die van 1 of meerdere organisaties een duikopleiding verzorgen. Als beginnend duiker die het duiken wil leren (de basis) maakt het niet echt uit van welke organisatie (PADI, SSI, IDD, NOB, NAUI, CMAS etc.) je de duikopleiding volgt. Er zijn wereldwijd wel 200 organisaties die duikopleidingen aanbieden. Het gaat om het aanleren van het duiken. De genoemde organisaties zijn alle zes wereldwijd erkend.

Om een juiste keuze te maken voor een duikschool is het dus niet echt relevant van welke organisatie ze de duikopleiding geven. Wat wel belangrijk is hoe ze les geven en of die methode bij jou past. Zo wordt bij ene duikschool vooral in groepen lesgegeven en bij de andere duikschool juist middels privélessen. Ook is het, als je daar tenminste interesse in hebt, belangrijk te weten of er ook een duikvereniging aan is verbonden waar je lid van kan worden en waar andere activiteiten worden georganiseerd dan alleen lessen.

Om een indruk te krijgen van een duikschool kun je altijd vragen of je een keer mag komen kijken tijdens een praktijkles. Op die manier kun je zien hoe er les wordt gegeven, wat voor materiaal er gebruikt wordt en hoe de sfeer is. Ook is het altijd mogelijk om een proefles te volgen.

Lees meer over Duikschool