Easy Diving Den haag, Zuid-Holland

Contactgegevens

Telefoon:

E-mail:

Website:

:

Adresgegevens

Adres:

Teunisbloemplein 18/B

Postcode:

Stad:

Den haag

Deze duikscholen zijn misschien ook interessant

Aquamed Diving Medicine

Meierijlaan 75,
Den haag

Bekijk

Azur Diving

Aletta Jacobsstraat 36,
Schiedam

Bekijk

Calamaris Diving

Schoolstraat 106,
Krimpen aan de lek

Bekijk

Delphinus

Walnootstraat 39,
Schoonhoven

Bekijk

Divers Paradise

Leidsekade 40,
Leidschendam

Bekijk

Fata Aquana

Neckar 8,
Den haag

Bekijk

Categorie: Duikschool

Er zijn in Nederland vele duikscholen die van 1 of meerdere organisaties een duikopleiding verzorgen. Als beginnend duiker die het duiken wil leren (de basis) maakt het niet echt uit van welke organisatie (PADI, SSI, IDD, NOB, NAUI, CMAS etc.) je de duikopleiding volgt. Er zijn wereldwijd wel 200 organisaties die duikopleidingen aanbieden. Het gaat om het aanleren van het duiken. De genoemde organisaties zijn alle zes wereldwijd erkend.

Om een juiste keuze te maken voor een duikschool is het dus niet echt relevant van welke organisatie ze de duikopleiding geven. Wat wel belangrijk is hoe ze les geven en of die methode bij jou past. Zo wordt bij ene duikschool vooral in groepen lesgegeven en bij de andere duikschool juist middels privélessen. Ook is het, als je daar tenminste interesse in hebt, belangrijk te weten of er ook een duikvereniging aan is verbonden waar je lid van kan worden en waar andere activiteiten worden georganiseerd dan alleen lessen.

Om een indruk te krijgen van een duikschool kun je altijd vragen of je een keer mag komen kijken tijdens een praktijkles. Op die manier kun je zien hoe er les wordt gegeven, wat voor materiaal er gebruikt wordt en hoe de sfeer is. Ook is het altijd mogelijk om een proefles te volgen.

Lees meer over Duikschool