Isbouts Administratieve Dienstverlening Saskia Asten, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

0493-840538

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Cox 1

Postcode:

5721TR

Stad:

Asten

Over dit bedrijf

Mijn dienstenpakket is voor starters, het midden- en kleinbedrijf en particulieren. Ik kan u maatwerk bieden voor al uw financiele zaken. Daarbij staan een persoonlijke benadering en aandacht voor uw individuele wensen bij mij centraal. Administratieve dienstverlening tegen een vriendelijk tarief! Sinds 1992 ben ik werkzaam in de accountancy en heb veel ervaring opgedaan met het voeren van administraties, samenstellen van jaarrekeningen en opstellen van diverse belastingaangiftes. Door deze jarenlange ervaring kan ik u een vakkundige oplossing bieden voor al uw administratieve zaken. Heeft u geen tijd voor uw eigen administratie, dan kunt u mij inhuren voor uw administratieve werkzaamheden. Het is mogelijk dat ik bij u op kantoor werk op uw eigen systeem of op mijn laptop, of u levert uw bescheiden bij mij aan. Ik ben niet gebonden aan standaard kantoortijden. Door de administratieve werkzaamheden aan mij uit te besteden bespaart u veel tijd, tijd die u waarschijnlijk liever aan uw bedrijf besteedt! U vindt bij mij deskundigheid, kwaliteit, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Uw administratie is bij mij in goede handen, daar kunt u op vertrouwen.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

365 Payroll BV

Ekkersrijt 4415,
Son en breugel

Bekijk

Addax Adviesgroep BV

Jan Schofferlaan 12,
Den bosch

Bekijk

Adfis BV

Ambachtstraat 19,
Wijk en aalburg

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor