En Accountancy Heusden gem asten, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

06-22910975

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Kuijperlaan 2

Postcode:

5725BL

Stad:

Heusden gem asten

Over dit bedrijf

Het doel van EN Accountancy is om betrokken en vooral betaalbare financiele hulp aan te bieden gericht op de kleine ondernemer en ZZP'er. Dit kunnen wij realiseren omdat wij geen duur kantoorpand, grote zakenauto of dure specialisten die u niet nodig heeft hoeven te bekostigen. U heeft contact met een vast contactpersoon die is opgeleid als accountant gespecialiseerd in het kleine midden- en kleinbedrijf. Hij adviseert u wanneer u gebruik moet maken van specialistisch advies, zodat u dit per saldo geld oplevert in plaats van geld kost! Wij kunnen u compleet administratief ontzorgen door: - begeleiding van uw opstart als ondernemer - het boeken van uw administratie - het verzorgen van uw fiscale aangiften btw, inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting - het opstellen van uw jaarrekening - deponering bij de Kamer van Koophandel voor rechtspersonen - het verzorgen van uw salarisadministratie - advisering van uw persoonlijke vraagstukken U kunt er ook voor kiezen om bepaalde werkzaamheden zelf te verzorgen. Kortom, werkzaamheden op maat tegen zeer scherpe tarieven! Indien u interesse heeft kunt u bellen of mailen voor een geheel vrijblijvende kennismaking waar wij u een aanbieding op maat kunnen doen. Wij horen graag van u! Leon van der Schouw AA EN Accountancy Kuijperlaan 2 5725 BL Asten-Heusden mail: info@enaccountancy.nl tel: 06 - 22 91 09 75

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor