B & A Administratiekantoor BV Geffen, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

073-5325536

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Molenstraat 25

Postcode:

5386AA

Stad:

Geffen

Over dit bedrijf

B & A is een jong en fris bedrijf dat zich richt op de dienstverlening aan MKB-Bedrijven. Financiele administratie, een jaarrekening of fiscale aangifte, B & A Administratiekantoor is volledig op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. De door B & A Administratiekantoor verrichte werkzaamheden zijn onder te verdelen in: - Tijdelijke ondersteuning van uw financiele administratie - Verzorgen periodieke financiele administratie en bijbehorende btw aangifte. - Begeleiden met het starten van uw onderneming inclusief het opzetten van goede administratie en facturatie - Zakelijke belastingaangifte zoals aangifte IB voor ondernemers of de aangifte vennootschapsbelasting - Particuliere belastingaangifte zoals IB aangifte of Voorlopige teruggave - Opstellen jaarcijfers voor eenmanszaak, Vennootschap onder Firma en B.V. - Opstellen tussentijdse cijfers, financieringsaanvragen en diverse periodieke rapportages Wij gebruiken voor bovenstaande werkzaamheden software van AFAS en UNIT4.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor