Hanenberg ABC Rosmalen, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

073-6441239

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Schoolstraat 16

Postcode:

5241VB

Stad:

Rosmalen

Over dit bedrijf

Wij zijn een jong kantoor dat sinds 1994 bestaat en waar inmiddels 2 eigenaren en 8 medewerkers werkzaam zijn. Ons kantoor biedt onafhankelijk advies voor particulieren en bedrijven op het gebied van hypotheken, verzekeringen, sparen, beleggen, lenen en pensioenen. Samen met u bekijken wij uw financiele situatie, bepalen uw behoeften en zoeken producten die perfect op uw behoeften aansluiten. Doordat wij samenwerken met een groot aantal verzekeraars en banken zijn wij in staat om voor u een objectieve vergelijking te maken tussen de diverse bank- en verzekeringsproducten. Tevens is Hanenberg ABC werkzaam als administratiekantoor. U kunt bij ons terecht voor uw loon- en financiele administratie, het samenstellen van uw jaarrekening, fiscaal advies en wij verzorgen al uw belastingaangiftes. Uiteraard kunnen ook particulieren de aangifte inkomstenbelasting door ons laten invullen. Hiermee bieden wij u een loket voor het complete pakket aan financiele diensten. Hierdoor voorkomt u dat u verschillende specialisten voor al uw financiele zaken nodig heeft. Wilt u meer informatie of wenst u direct al een afspraak maken? Stuur dan een email aan info@hanenbergabc.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. U kunt ons natuurlijk ook telefonisch bereiken op nummer 073-6441239. Wij zijn iedere werkdag tussen 9.00 en 17.30 uur geopend en op afspraak ook 's avonds.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor