De Boekenier Administraties & Advies Tilburg, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

013-5703463

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Nistelrodestraat 41

Postcode:

5045MD

Stad:

Tilburg

Over dit bedrijf

De Boekenier is uw partner in ondernemen sinds 1997, waarbij onze diensten bestaan uit het gehele traject van bedrijfsstart tot en met bedrijfsbeeindiging. Als ondernemer heeft u met veel meer facetten te maken dan alleen u ondernemersactiviteiten. Bedrijfseconomische, fiscale en juridische aspecten kunnen grote gevolgen hebben voor uw onderneming. Daarnaast kunt u in de huidige markt bijna niet meer zonder automatisering. stilstand is tenslotte achteruitgang. Op al deze gebieden kunnen wij u terzijde staan als full-service dienstverlener. Kijk voor een uitgebreide beschrijving op ons dienstenpakket. Als full-service dienstverlener zijn wij ons er namelijk wel van bewust dat ondernemers hun problemen niet eeuwigdurend kunnen uitstellen. Flexibiliteit is bij ons het kernwoord, in de breedste zin van het woord. Wij zullen voor u klaar staan en bereikbaar zijn, want de klant staat ten slotte centraal! Als particulier heeft u ook te maken met de steeds wijzigende wet- en regelgeving. Op het gebied van belastingen, vermogen en arbeidsrecht zijn wij ook in staat u uitstekend te adviseren. De Boekenier werkt vanuit de vestiging in Tilburg (Reeshof) en op locatie bij haar clienten. Korte lijnen via vaste aanspreekpunten, geen ellenlange wachttijden, hoog opgeleide specialisten en creatieve oplossingen want, kwaliteit is geen maatstaf maar een voorwaarde.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor