Adviesgroep Midden- Brabant BV Tilburg, Noord-Brabant

Contactgegevens

Telefoon:

013-4656900

E-mail:

:

Adresgegevens

Adres:

Bredaseweg 238

Postcode:

5038NM

Stad:

Tilburg

Over dit bedrijf

De activiteiten binnen Adviesgroep Midden Brabant zijn op 1 april 1998 gestart in nauwe samenwerking met LDE Accountants te Goirle, met als doel het ondersteunen en begeleiden van bedrijven en ondernemingen op administratief gebied. Door middel van instructie, begeleiding bij het opzetten van de administratie, het verzorgen van de administratie eventueel door detachering, het adviseren, het controleren van de administratie, en het verzorgen van de benodigde fiscale aangiften en de tussentijdse cijfers. De eerdere genoemde activiteiten zijn ontstaan doordat er vanuit de markt steeds meer vraag kwam naar administratieve begeleiding zoals eerder is omschreven. De ondernemers willen steeds meer de administratie in eigen beheer houden zodat ze steeds informatie hebben die up to date is, en tevens kosten kunnen besparen. Echter de meeste ondernemers beschikken niet over de benodigde ervaring op administratief gebied om dit geheel zelfstandig te kunnen doen, vandaar dat professionele instructie en begeleiding noodzakelijk is om alles in goede banen te kunnen leiden. Adviesgroep Midden-Brabant werkt samen met een aantal bedrijven in de regio met verschillende disciplines, zoals accountancy, fiscale zaken, verzekeringen en juridische zaken, waardoor u altijd verzekerd bent van een deskundig en goed advies.

Deze administratiekantoren zijn misschien ook interessant

365 Payroll BV

Ekkersrijt 4415,
Son en breugel

Bekijk

Addax Adviesgroep BV

Jan Schofferlaan 12,
Den bosch

Bekijk

Adfis BV

Ambachtstraat 19,
Wijk en aalburg

Bekijk

Categorie: Administratiekantoor

In het algemeen gezegd is een administratiekantoor gespecialiseerd in alles dat bij de administratie van ondernemingen komt kijken.

Een administratiekantoor kan de loonadministratie voor je verzorgen en de belastingen zoals omzetbelasting en inkomstenbelasting. Een administratiekantoor kan jou eventueel ook advies geven over fiscale- en bankzaken, of je kunt er ook terecht met andere vragen die betrekking hebben tot je onderneming.

Als je als ondernemer (klein of groot) geen kennis in huis hebt van administratie of als de administratie te veel tijd kost kun je dit uitbesteden aan een administatiekantoor.

De term administratiekantoor is, niet beschermd. Let dus goed op met welk kantoor je in zee gaat.

Een administratiekantoor kan bestaan uit 1 persoon maar er zijn ook administratiekantoren met meer dan 50 medewerkers.

Lees meer over Administratiekantoor